ВИДОВЕ ЗАНЯТИЯ

Ако никога не сте се занимавали с йога или сте се занимавали по методика, различна от тази на Айенгар, каним Ви на безплатен урок. Заповядайте в произволна група в удобно за Вас време.
Можете да се запишете в най-близкия Уводен курс. Това е задължителна програма за всички начинаещи, които желаят да се занимават с Айенгар йога. Тук ще Ви запознаят с основните на метода, ще покажат как да се използват материалите, ще научите как да не си навредите когато изпълнявате асани.
Не пропускайте този курс, даже ако вече имате опит в йогата в други школи! След завършване на курса ще можете да посещавате класовете за Ниво 1 (за начинаещи), а също така и някои специализирани класове от всички нива и семинари на известни преподаватели.
Запишете се по телефона в центъра и си пригответе удобен екип за занятията – шорти или клин и тениска. Ние тренираме боси, но по-добре си вземете нещо за преобуване, за да се придвижвате в помещенията на центъра. Постелки и всичко необходимо за занятията ще намерите в залите на центъра.