poster

13 ноември 2016 | 09:00

Здравето на гърдите – тази тема ще е във фокуса на мастер клас

Master of Balance

ул. Д-р Стойчо Йорданов 6, кв. Бриз, Варна

Facebook събитие

Здравето на гърдите – това е изключително деликатна тема, която повечето хора се притесняват да обсъждат. Именно тази тема ще е във фокуса на нашия мастер клас. Много жени изпитват противоречиви емоции по отношение на гърдите си. Едно е да се огледаме с удоволствие в огледалото преди да излязем за работа, съвсем друго е, когато изпитаме болка или други неприятни усещания, предизвикващи познатия на всички пристъп на паника. Женските страхове и вълнения се отразяват на състоянието на млечните жлези. Емоционалната болка понякога прозира даже в осанката – когато нещо ни гнети се прегърбваме и отпускаме рамене. Затова в нашия мастер клас ще се фокусираме върху йога асани, подпомагащи здравето на гърдите. Ще се постараем да обхванем различните типове гърди като следваме препоръките, дадени от старшите преподаватели по Айенгар йога за техниката на изпълнение и безопасност на асаните, както и тяхното приложение при различни случаи .
Очакваме Ви в студио Master of Balance!
Преподавател: Наталия Алони, сертификат RIMYI, Junior 1 Intr.
Наталия Алони се занимава с Айенгар йога от 2001 година, а започва да преподава през 2010 г.
Сертификати:
През Октомври 2016 г. държи международен сертификационен изпит за ниво Junior 1 Intr.
През Август 2014 година – Introductory 2 – Международен сертификат, придобит в Института по Йога в памет на Рамамани Айенгар – RIMYI в Пуна, Индия.
Завършва учителски курс в Йога Практика, Москва, с водещ преподавател Елена Улмасбаева.

Редовно посещава занятия и семинари по Айенгар йога на световно известни преподаватели като: Елена Улмасбаева, Олга Звонцова, Егор Ротов (Русия), Габриела Джубиляро (Италия), Стефани Квирк (Нова Зеландия), Еял Шифрони (Израел). През 2015 г. посещава занятия с Гита Айенгар в Пуна, Индия.