poster

24 август 2019 | 09:00

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВАРНА
Yamuna Body Rolling

На 24-25 август в студио Master of Balance ще се проведе семинар на Евгения Фетищева, сертифициран преподавател Yamuna Body Rolling.

Master of Balance

ул. Д-р Стойчо Йорданов 6, кв. Бриз, Варна

Facebook събитие

Yamuna Body Rolling е практика за работа с тялото върху специални топки с малък диаметър – от 10 до 20 сантиметра, разработена от американка Ямуна Зейк. В резултат на упражненията Yamuna Body Rolling гръбнакът се укрепва, стойката се подобрява, повишава се гъвкавостта на тялото, разпускането му и изработване на мускулните щипки. Разтваря се гръдният кош, дишането става по-дълбоко, напрежението в областта на шията се облекчава, вниманието, концентрацията и общото здраве се подобряват. Както показва практиката, ефектът от работата се усеща още след първото занятие.

Семинарът ще бъде устроен по следния начин:

24.08. Крака и таз. 9.00 – 12.30

Първият модул- Крака. Силата на краката се крие в тяхната лекота и свобода. С помощта на специални упражнения ще премахнем умората и сковаността на мускулите на подбедрените кости, ще облекчим напрежението в колянната става и ще създадем уверена опора в стъпалото.

Вторият модул- Таз. Различните мускулни блокове и щипки в тазовата област са причините за проблеми не само на здравето ни, но и на нашата сексуалност. Ще овладеете прости упражнения, които лесно ще върнат здравословния тонус на бедрата и седалището.

25.08. Гръден кош. Гръбначен стълб. 8.00 – 11.30

Първият модул- Гръден кош. Ще освободите вашия гръден кош от прекомерното мускулно напрежение, за да може стойката да стане естествена и спокойна, а движенията да станат леки и грациозни. Ще се занимаваме с развитието на лигамента рамо-гърди-шия.

Вторият модул- Гръбначен стълб. Груповата работа ще бъде насочена към престрояване на работата на съединителната тъкан, ликвидация на блоковете, щипки, изработване на страничната линия, която се явява силова и балансираща, поддържайки цялата ви стойка в правилно положение.

Стойността на участието в майстор – класовете ( 4 ) – 120 лева
Стойността на един майстор-клас – 35 лева

По време на класа Евгения използва специални топки Yamuna Body Rolling. Броят на комплектите топки е ограничен, затова ви съветвам да се запишете предварително за семинара.

По желание може да се проведе майстор- клас за стъпалата.