Правила при посещение

За да бъде максимално приятно преживяването ви с нас, имайте предвид следните правила на центъра.

 1. Хармония с природата и чистота: В нашето уютно студио приветстваме природата и чистотата на пространството. Молим ви да не водите със себе си домашни любимци.
 2. Грижа за материалите: Моля, въздържайте се от използване на масла за тяло по време на практиката си, за да запазите качеството на нашите материали.
 3. Грижа за благосъстоянието: За да поддържаме безопасна и уважителна атмосфера, ви молим да не консумирате алкохол или психотропни вещества преди да посетите студиото.
 4. Енергийна хармония: Препоръчваме ви да избягвате парфюми, чесън и лук преди занятия, за да поддържате приятна атмосфера за всички.
 5. Тишина и уважение: Моля, запазете тишина в студиото и ограничете разговорите, за да създадете спокойна и мирна среда.
 6. Грижа за здравето: Моля, предупредете инструктора за всяко специфично физическо състояние или здравословни проблеми, които имате, преди началото на класа.
 7. Професионално израстване: Завършването на курса за първоначално обучение по йога по метода на Айенгар в нашето училище е задължително условие. +359885818562 Наталия
 8. Зачитане на личното пространство: Молим всички участници да зачитат личното пространство на другите.
 9. Оставяне на обувките на определеното място: За да поддържате чистота и хигиена, моля, оставяйте обувките си на определеното място. В залата сме боси.
 10. Точност : Препоръчваме ви да пристигате навреме на занятията, за да не нарушавате плавното начало и край на тренировката за всички участници.
 11. Тишина в зоната за отдих: Моля, поддържайте тиха атмосфера в зоната за отдих, като избягвате шумни разговори.
 12. Оставете мобилните телефони извън студиото: За най-добро потапяне в практиката препоръчваме да оставите мобилните телефони извън стаята.