Виктория

Здравейте. Аз съм Виктория Панайотова. Занимавам се с йога от 2016 г. Моят основен водещ преподавател е Наталия Алони. За мен тя е вдъхновител, чиито знания сякаш нямат край. От нея се уча непрекъснато през последните няколко години. Тя развива моя интерес не само в йога, но и в други направления, свързани с  двигателна култура (остеопатия, миофасциален рилийз и т.н.)

Редом с редовните занятия в йога-училище Master of Balance посещавам различни мастър класове и семинари на преподаватели от Израел (Еял Шифрони), Русия (Сергей Угрюмов, Наталия Лужанска), САЩ (Владимир Жандов) и Индия (Зарна Мохан).
През 2022 г. под ръководството на Наталия имах възможността да започна своята преподавателска дейност в йога-училище Master of Balance. Реших да привнеса повече разнообразие в студиото и избрах да водя класове със специфичен акцент: „Здрави крака“ и „Възстановяваща практика“. Аз съм човек, който набляга на детайлите и иска да покаже на своите ученици, че именно в детайлите се крият смисълът и ценността на практиката и живота.