За центъра

Център за йога “Master of Balance” е най-модерното и отлично оборудвано пространство във Варна със силно изразена индивидуалност. Тук в партнъорсво с Българска федерация по Йога и под ръководството на сертифицирани учители, имате възможност да практикувате Йога по различни методи.

Разположен в квартал Бриз-Юг, точно до хотел-ресторант Чезарино, в близост до морето и Приморски Парк, центърът се намира в сградата на комплекс Korona Luxury Residence и разполага с достатъчно паркоместа.

Предлагат се всички необходими удобства, които биха Ви помогнат да оставете външния свят зад гърба си за да позволете на тялото и ума Ви да бъдат издигнати. Уютна, слънчева зала е готова да посрещне и последователите на системата Айенгар. Тук са налични всички основни и допълнителни аксесоари, които ще улеснят и оптимизират вашата практика, под ръководството на сертфициран Айенгар – учител. Стилен интериор, кът за отдих, приказна градина и чаша ароматен чай ще помогнат да съхраните усещането си за покой и хармония.

Нашата единствена цел е да Ви помогнем да откриете здраве чрез ползите от Йога, вътрешен мир и възможност да ги превърнете в начин на живот. В условията на творческа , хармонична среда и красива обстановка, ще се почувствате предразположени да настроите душата и да тренирате духа си. Тук имате възможност да получите и компетентна индивидуална консултация.