poster

12 април 2014 | 09:00

Първа Стъпка с Олга Звонцова

Master of Balance

ул. Д-р Стойчо Йорданов 6, кв. Бриз, Варна

Facebook събитие

Мили приятели, с цел да внесем качество, естетика и високо ниво на знание в своята йога практика, инициирахме провеждането на уникалния за България тренинг „Първа стъпка“, въведение в детайлите на метода Айенгар . Тренинга е подходящ както за абсолютно начинаещи, така и за желаещите да се развият като преподаватели в тази система.
С радост ви уведомяваме, че вече имаме конкретна дата за първия от общо четирите модула за настоящата календарна година .
12 и13.04.2014г. включва общо 10 часа интензивна практика, начало в 09.00ч студио „Master of Balance“ Варна, www.mb-bg.com
Тренинг „Първа стъпка“ ще се проведе под компетентното ръководство на Олга Звонцова RIMYI Senior Int 1 . Дългогодишен, високо квалифициран преподавател, удостоен с отговорността да провежда учителски курсове, семинари и тренинги в различни Айенгар центрове в Европа и Русия. Подробности за преподавателя може да разгледате на:
http://yoga-life.pro/staff/13
http://yogadeep.ru/uchebnyy_centr/opisanie_kursa/
Какво ще научим от „Първа стъпка“ ? Освен възможност да се включим в учителския курс на Айенгар школата , ще успеем да се запознаем подробно със следното :
Кои асани – кога се изпълняват ?
Как се преподават ?
Как, какви в кои случаи се използват специфични помощни средства ?
Основни понятия в анатомията .
Ще се насладим на майсторско преподаване, висока физическа подготовка и пълно концентриране в практиката.Преподава се на английски, руски и български език, осигурена е аюрведична храна и съдействие за осигуряване на нощувка.
За всички присъединили се към Първа стъпка , ще предложим и отстъпки до 10% при следващите събития на Студио Master of Balance.
цена 300 лева с включена храна за закуска и обяд .
При наличието на повече от 20 заявили участия чрез капаро – отстъпки за всички .
PostBank, Corona Garden ,
BG93BPBI79451064358701 – BGN
BG75BPBI79451464358701 – EUR